Open de Tebi Reserveringen widget
Home
Info
Menu
Leveranciers
Nederlands
English
Home
Info
Menu
Leveranciers
Nederlands
English
Voorgerecht
Snijbiet gevuld met kimchi, Hollandse quinoa, crème van Friese Wâldbonen, kruidensla en afgelakt met een saus van rode curry en gochujang.
Soep
Soep van schorseneren met gember met daarbij gestampte schorseneren, radijs en radijs blad pesto, winterpostelein en tsukémono van rettich.
Tussengerecht
Rogge gegaard in een rogge miso, geblancheerde boerenkool en bimi, crème en chutney van pompoen en botersaus met ingelegde citroen.
Hoofdgerecht
Aardappel muffin met gekruide knolselderij, paarse bataat, boerenkool spruitjes, linzen bitterbal en gerookte aardappelsaus met laurier.
Pre-dessert
Brioche met crème van gefermenteerde zonnebloempitten, compote van wortel, mousse van pruim, wortel chips en crème van brood miso.
Nagerecht
Gevulde speculaas met mousse van pastinaak, speculaas kruim, kweepeer zoetzuur en ijs van mimosa en kweepeer.
Al onze producten zijn zo veel mogelijk biologisch, seizoensgebonden en uit Amsterdam.